SERIES

OVER SANITAIR & DESIGN

Wij zijn een installatiebedrijf dat al meer dan 80 jaar actief is in de installatie en sanitair wereld. Ons installatiebedrijf “Hol Installatietechniek” is gevestigd te Nieuw-Lekkerland. Bij ons kunt u terecht voor het advies, de aanschaf én de installatie van al uw sanitair in uw badkamer, toilet en keuken.

Deze webwinkel hebben wij opgericht om kwalitatief sanitair te leveren, dat niet geleverd wordt via de reguliere groothandelaren. Deze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en goed betaalbaar. Op deze producten wordt een garantie gegeven van 5 jaar. De onderdelen van het door ons aangeboden sanitair zijn tot 10 jaar na productie nog te verkrijgen.

ONZE LOCATIE

OVER HOTBATH

Een excellentie van ideeën, grondstoffen en processen die een unieke waarde vertegenwoordigt in de wereld. De "Made in Italy" heeft zijn wortels in de geconsolideerde nationale traditie, die tegenwoordig verrijkt is met geavanceerde productietechnologieën en essentiële waarden zoals respect voor het milieu en voor mensen. Kwaliteit, creativiteit, stijl en innovatie zijn in perfecte harmonie, herstellen het Italiaanse vakmanschap en de artistieke benadering. Zij drukken zichzelf uit door verfijning, het experimenteren van vormen en materialen en aandacht voor detail.

PRODUCTIE

Al onze productie is volledig gemaakt in Italië in het Ortameer, hét huis van de beste specialisten ter wereld in de sanitaire kranensector. Onze leveranciers zijn geselecteerd uit de meest concurrerende fabrikanten van kranen, thermostaten en douchekranen. De kwaliteit van Hotbath producten is gegarandeerd 5 jaar; vervangende onderdelen worden minimaal 10 jaar vanaf de datum van levering beschikbaar gehouden.